Övningar som ger platt mage

Tjej som knyter sko

När det kommer till jakten på den perfekta kroppen så finns det några faktorer som spelar in. Man ska komma ihåg att ideal är något som man bör sätta för sig själv och inte följa orealistiska ideal som är satta utav modevärlden. Ett mått som kan vara bra att gå efter när man tränar är BMI för att se så att man inte riskerar att bli för smal eller för vältränad. När man äter för lite kan man drabbas av sjukdomen anorexi, medan om man har problemet att man äter för lite och tränar för mycket så har man ortorexi. Det sistnämnda är något som blivit väldigt vanligt på senare dar och är något man kan klassa som en ätstörning.

Platt och slank figur

Blå löparbana inzoomat

Bukfett kan vara svårt att bli av med eftersom man inte kan punktförbränna fett. Man måste därför kombinera kondition, styrka och hälsosam kost. För att finna olika former av träningspass är Brucepass.com ett fantastiskt alternativ. Där kan man betala för ett gymkort som fungerar på flera olika anläggningar runtom i staden. Man behöver därmed inte välja mellan några anläggningar eller olika former av träning. Yoga, löpning, klättring och styrketräning är jättebra övningar som ger dig förutsättningarna för en platt mage. Dels behöver man bygga magmusklerna och sedan gäller det att bli av med fettet på magen.

Vad är bra att äta?

Viktnedgång beror till 70-90% på kosten och inte på hur mycket man tränar. Det är något som många inte förstår utan fortsätter äta som vanligt trots att de börjat träna. hur nyttig hälsomaten egentligen är beror på vilken mängd du stoppar i dig. Även om frukt är nyttigt så kan även det i för stor mängd vara dåligt för kroppen. Frukt innehåller nämligen fruktsocker som man också kan bli tjock av om man äter för mycket.